ICT bedrijf Uden

Ieder netwerk dient op een goede manier onderhouden te worden. Venet Automatisering is het ICT bedrijf in Uden en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het installeren als het onderhouden van computers en netwerken. Verder kan men ook bij ons terecht voor verschillende internet-diensten: een online werkplek en het hosten van websites. Wij leveren u graag een oplossing op maat, gericht op uw bedrijfsvoering en wensen.

Waarom Venet?

Men huurt ons in voor al het systeem- en netwerkbeheer. Wij nemen u alle zorg uit handen, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden. Zo richten wij complete systemen in, welke probleemloos werken. Dit maken wij mogelijk door 2 manieren: flexibel werken of met een vast contract. Met het flexibel werken neemt u contact op wanneer er een probleem mocht zijn; met een vast contract komen wij maandelijks langs voor uw netwerk- en systeembeheer.

Verder verzorgen wij verschillende cloud mogelijkheden, zoals een online werkplek. Met deze werkplek beschikt u over de door u benodigde software en applicaties. U kiest het abonnement en wij verzorgen vervolgens de aanschaf en de installatie van onder andere de software, onderhoud, nieuwe versies en updates. Zo kunt u vervolgens overal inloggen en heeft alles bij de hand.

Daarnaast beschikken wij over internetservers met een grote bandbreedte. Het is van groot belang dat uw website ten alle tijde beschikbaar is, dit is namelijk uw visitekaartje. Wij stellen de hoogste eisen aan de betrouwbaarheid en stabiliteit van de servers. Hosting van uw website bij Venet Automatisering verzekert u dat uw website altijd bereikbaar en up-to-date is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Venet Automatisering, hét ICT bedrijf in Uden, en onze werkwijze? Dan kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier. Wij zijn uw betrouwbare partner voor automatisering en voorzien u graag zo snel mogelijk van alle gewenste informatie.