Informatiebeveiliging is tegenwoordig voor elk bedrijf dat vertrouwelijke informatie verwerkt van groot belang. ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging.

De NEN 7510 norm is gebaseerd op ISO 27001. De richtlijnen van de NEN-norm zijn echter toegespitst op informatiebeveiliging in de zorg met als doel het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van patiëntinformatie.

Informatiebeveiliging

Beide normen staan voor een procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging. Bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking voor zowel eigen gegevens als klantinformatie is hiermee bij Venet Automatisering gegarandeerd, de continuïteit van de informatie en de informatievoorziening gewaarborgd en de eventuele gevolgen van beveiligingsincidenten tot een acceptabel, vooraf bepaald niveau beperkt.

Venet Automatisering

“Deskundig, betrouwbaar en discreet bewaken en beveiligen van uw bedrijfsgegevens”

Meer weten?

Wilt u meer weten over de certificering? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Dan voorzien wij u zo spoedig mogelijk van alle gewenste informatie.