Ieder netwerk dient op een goede manier onderhouden te worden. Het netwerk dient probleemloos te functioneren zonder dat u zich hiermee bezig hoeft te houden. U zou het liefste zien dat u er amper omkijken naar heeft, omdat u in uw bedrijf al genoeg andere zaken aan uw hoofd heeft. Op welke manier kunt u er dan voor zorgen dat het functioneren van uw netwerk gewoon goed gaat?

Flexibel of contract

U kunt Venet Automatisering inhuren voor al uw systeembeheer. Wij zorgen er dan voor dat u geen omkijken meer hebt naar uw computer- en netwerkomgeving, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden. Wij richten complete systemen in, die probleemloos werken. Daarbij kennen wij twee manieren om met onze klanten samen te werken: flexibel werken of via een contract werken. Bij de eerste manier neemt u contact met ons op als u een probleem ondervindt; bij de tweede manier komen wij maandelijks langs om onderhoudstaken te verrichten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze met betrekking tot het systeembeheer en over onze twee manieren van samenwerken met onze klanten? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Dan voorzien wij u zo spoedig mogelijk van alle gewenste informatie.